Karacasu Ortaokulu

Vizyon: "EĞİTİMDE BİR ADIM ÖNCE, BİR ADIM ÖNDE"

Misyon: "NİTELİKLİ EĞİTİM İLE GELECEĞİMİZİ ÖNCEDEN YAŞAMAK İÇİN VARIZ."

Başarılar: Çeşitli spor dallarında il ve Türkiye dereceleri alan öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Saatler: 08:50 15:00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin ikameti Karacasu Merkez mahalleleri olanlar hariç tamamı taşımalı olarak ulaşım yapmaktadır. Personel servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Atletizm, Jimnastik, Muay Thai, Bocce, Hokey, Futsal, Dart gibi alanlarda Okul Sporları turnuvalarına katılımlar ve alınan başarılar mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Henüz kabul edilmiş bir projemiz olmamakla birlikte Erasmus+ proje başvurularında bulunmaktayız.

WEB - https://karacasuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARACASU BELDESİ KARACASU FATİH MAH. ŞAFAK SK. KARACASU İLKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 58 MERKEZ / BOLU

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Karacasu Beldesi Bolu-Seben yolu üzerinde 5. kilometrede bulunmaktadır. Karacasu Aladağların eteklerine tutunmuş, yeşilin bin bir rengi ile maviye gülümseyen şifalı kaplıcalara sahip bir beldedir.

Ulaşım Okulun güncel konumu iletişim bölümündeki haritada işaretli olup okula toplu taşıma ve özel araçlar ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karacasu Beldesinde yeni yapılan binasında eğitim öğretimini sürdürmektedir. Okulumuz Bolu il merkezine 5 km mesafededir.